Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakılırsa hangi bünyelarda yangın kapısı içmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın ve ivedi gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu posta bazı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Yangın bapları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını çelmek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapılarını celi kalmak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna misal şekilde bapları kilitli tutmak sinein otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin manzara simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende ertelenmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın kişi emniyetliğini bulmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

çatı çışitalarında kullanılan baplar fiillevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride sarılmış kalabilir.

Bu kapılar, özellikle yangının hızla yayıldığı alanlarda kullanılır ve oda yürekindeki insanoğluın dumanın etkilerinden korunmasına yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en müsait bedel Yangın Merdiveni Kapısı politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page